Miksi tilaisin piirrosvideon?

Piirrosvideo esittelee yrityksen, tuotteen tai palvelun tiiviissä muodossa helposti ymmärrettävällä ja mieleenpainuvalla tavalla. Piirrosvideo on myöskin monikäyttöinen ja toimii hyvin verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa, asiakaskäynneillä tai vaikkapa messuilla.

Toisaalta piirrosvideoita käytetään myös organisaatioiden sisäiseen viestintään ja koulutukseen. Piirrosvideo on poikkeuksellisen ilmaisuvoimainen tapa viestiä, joten lyhyelläkin videolla voi viestiä myös monimutkaisia ja laajoja kokonaisuuksia.

Ota yhteyttä

Miten piirrosvideoita tehdään?

Aluksi tapaamme ja ideoimme käsikirjoitusta yhdessä. Ideointisession jälkeen tiivistämme ja kirkastamme videolla puhuttavan viestin. Usein tarjoamme tilaajalle useita vaihtoehtoja. Käsikirjoitusta hiotaan yhdessä tilaajan valintojen pohjalta, kunnes viesti on kirkas ja tiivis. Tavoitteena on kiteyttää oleellinen siten, että lyhyelläkin videolla saadaan sanottua paljon.

Käsikirjoituksen rinnalla tehdään kuvakäsikirjoitus. Se kertoo, mitä videolle piirretään ja millä tavalla. Kuvakäsikirjoitusta työstetään yhdessä, kunnes olemme kaikki siihen tyytyväisiä. Tämän jälkeen ammattipuhuja puhuu puheen nauhalle ja me teemme hieman tussitaikoja piirrosstudiolla. Lopuksi leikkaamme ja viimeistelemme videon julkaisuvalmiiksi.

Me otamme kokonaisvastuun – asiakkaalle prosessi on yksinkertainen.

Piirrosvideo vastauksena median murrokseen

Nykypäivänä jokainen voi julkaista mitä vain, ja keskustelu, samoin kuin viestintä, takertuu usein lillukanvarsiin. Mediaa on raskas seurata, eivätkä viestit välttämättä tavoita kohderyhmiään.

Meidän tavoitteemme on vastata tähän ajan hermolla olevalla laadukkaalla viestinnällä. Piirrosvideoiden ja puheiden tekeminen vie aikaa ja ajatustyötä – ja juuri se mahdollistaa sen, että valmis viesti on loppuun asti hiottu ja mietitty.

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti

Puhelin

Viesti

Tietosuojaseloste