Livekuvitus – piirtäjä tapahtumaan

Tussitaikureilla on usean vuoden kokemus livekuvituksista erilaisissa seminaareissa, työpajoissa, kokouksissa ja muissa tapahtumissa. Teemme myös piirrosvideoita ajankohtaisista aiheista, ja tämän ansiosta livekuvittajamme ovat aina ajan hermolla.

Mitä on livekuvitus?

Livekuvituksessa piirtäjä seuraa tapahtuman esityksiä, keskusteluja ja tunnelmaa sekä piirtää niistä kuvia. Piirtäjä poimii kuviin tapahtuman oleelliset asiat ja esille tulleet ahaa-elämykset. Livekuvituksen syntymistä on mielenkiintoista seurata ja sen myötä tapahtuman sisältö jää paremmin mieleen.


Ota yhteyttä

Miksi tilata livekuvitus?

Livekuvitus ylläpitää yleisön mielenkiintoa tapahtuman aikana ja kuvat auttavat palaamaan tilaisuuden sisältöön myös myöhemmin. Tapahtuman järjestäjälle livekuvituksessa syntyneet kuvat puolestaan tarjoavat positiivisella tavalla erottuvaa sisältöä, joka sopii hyvin jaettavaksi myös somessa joko tilaisuuden aikana tai sen jälkeen.

Mitä Tussitaikureiden livekuvitukseen sisältyy

Tussitaikurit suunnittelee livekuvituksen kanssasi. Päämääränä on löytää kutakin tilaisuutta parhaiten palveleva ratkaisu. Livekuvitus voidaan tehdä kokonaan digitaalisesti, mutta myös tussilla piirretty livekuvitus voidaan projisoida valkokankaalle. Olemme tehneet livekuvituksia myös fläppitaululle ja suurelle seinään kiinnitetylle paperille.

Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti

Puhelin

Viesti

Tietosuojaseloste